+386 (0)59 148 846     |       info@preddvor-tourism.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija

Pohod ob preddvorskih vodah - sobota 24.6.2017

Kategorija: Dogodki
Zavod za turizem Preddvor organizira pohod v okviru POHODNIŠKEGA FESTIVALA v  Kamniško - Savinjskih Alpah,  v soboto, 24.6.2017, zbor ob 10.00 uri.

Zavod za turizem Preddvor v sodelovanju s Centrom za trajnostni razvoj podeželja in Ribiško družino Kranj z namenom predstavitve pestrosti preddvorskih voda in v okviru

POHODNIŠKEGA FESTIVALA V KAMNIŠKO – SAVINJSKIH ALPAH

vabi na četrti pohod z naslovom: Po poteh preddvorskih voda

Spoznali boste reko Kokro, potoka Suho in Bistrico in pa jezero Črnava.

Kdaj: v soboto, 24. 6. 2017, ob 10. uri,
Kje: zbor na kolesarskem počivališču na Hribu nasproti Jelovice

Program:
• Član Ribiške družine Kranj nam bo predstavil značilnosti in zanimivosti preddvorskih voda;
• Ogled reke Kokre na Hribu, pot bomo nadaljevali mimo Kotlovnice do potoka Suha, naslednja točka bo postanek v TIC-u Preddvor, nato pa se bomo sprehodili še do jezera Črnava in potoka Bistrica, ki priteče v jezero
• Pohod bomo zaključili z ribiško malico v pizzeriji Urša
• Vmes pa doživeli in spoznali še kaj zanimivega…

Pomembne informacije: Pot bo trajala približno 2 uri. Pohod je primeren ob vsakem vremenu, za družine z otroki, ter za vse ostale pohodnike s primerno pohodniško opremo. Pohod je na lastno odgovornost!

Udeležba je brezplačna, veseli pa bomo morebitnih prostovoljnih prispevkov. Obvezna je predhodna prijava na: info@preddvor-tourism.si ali 031 698 627.

Dogodek se izvaja tudi s podporo programa Podeželsko razvojno jedro, ki ga podpirajo občina Preddvor, Mestna občina Kranj in Naklo.Poglejte si vabilo

V sodelovanju z našimi partnerji.UTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio