+386 (0)59 148 846     |       info@preddvor-tourism.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija
16
April

Sobotne urice - Antešaške pripovedke

Kategorija: Delavnice
Prebirali smo Antešaške pripovedke in izvedeli kako je nastala smrt, zakaj kameleon spreminja barve, kako je nastala beseda tovariš in še marsikaj zanimivega kar nam je dalo vpogled v življenja teh plemen iz Madagaskarja.

Se vidimo :)
9
April

Sobotne urice - izdelava mask

Kategorija: Delavnice
Tokrat smo se na Sobotnem Živ Žavu primerno poslovili od velike noči z izdelavo mask velikonočnega zajčka. Sicer nas je bilo na delavnici malo, a smo vseeno še enkrat ustvarili velikonočno vzdušje in to ohranili celo uro.

Se vidimo prihodnjič, ko bomo ponovno ustvarili pravljični duh in brali pravljico :)
3
April

Sobotne urice - pripovedka Pastorka in bela žena

Kategorija: Delavnice
Na današnji bralni urici smo prebrali ljudsko pripovedko Pastorka in bela žena ter se naučili, da se skromnost vedno poplača. Na delavnicah smo v pričakovanju velike noči izdelali lutke velikonočnih zajčkov, da nam še bolj popestrijo praznike!

Prihodnjič se vidimo na delavnici, ko bomo ponovno izdelovali v motivu velike noči :)
19
Marec

Sobotne urice - Zajčki

Kategorija: Delavnice
Bliža se velika noč, zato smo na današnji bralni in ustvarjalni delavnici v prazničnem razpoloženju že izdelali zajčke in okrasili naše prostore. Vsem otrokom se zahvaljujem za pomoč in popestritev sobot v TIC-u Preddvor.

Se vidimo naslednjič!
Preglej ostale noviceUTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio