+386 (0)59 148 846     |       info@preddvor-tourism.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija
12
Junij

Pohodniški festival 21-25 junij 2018

Kategorija: Dogodki
Četrti zaporedni Pohodniški festival, ki ponovno ponuja paleto raznovrstnih dogodkov za vsak okus, vas vabi v naročje Kamniško-Savinjskih Alp.
4
Junij

Sobotne urice - v avgustu

Kategorija: Delavnice
Tudi v avgustu se nam lahko pridružite na Živ Žavu, ki se bo v Info centru odvijal vsako soboto od 10h do 11h dopoldne.  Skupaj bomo brali, ustvarjali in se zabavali v naslednjih terminih:

28
Maj

Sobotne urice - Knjiga sveta

Kategorija: Delavnice
Pregledali smo knjigo sveta in se ob tem malo pozabavali. Po mali učni urici smo risali in igrali spomin. Imeli smo se lepo in že se veselimo naslednjega sobotnega živ žava, kjer se bomo lahko ponovno skupaj pozabavali.

 
21
Maj

Sobotne urice - Kako je nastalo Blejsko jezero

Kategorija: Delavnice
Prebrali smo ljudsko pripovedko Kako je nastalo Blejsko jezero. Po prebrani pravljici smo z igro spomina krepili naše sive celice ter se nadvse zabavali.

Vidimo se naslednji teden. Komaj čakamo! :)
Preglej ostale noviceUTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio