+386 (0)59 148 846     |       info@preddvor-tourism.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija
4
Junij

Sobotne urice - v avgustu

Kategorija: Delavnice
Tudi v avgustu se nam lahko pridružite na Živ Žavu, ki se bo v Info centru odvijal vsako soboto od 10h do 11h dopoldne.  Skupaj bomo brali, ustvarjali in se zabavali v naslednjih terminih:

28
Maj

Sobotne urice - Knjiga sveta

Kategorija: Delavnice
Pregledali smo knjigo sveta in se ob tem malo pozabavali. Po mali učni urici smo risali in igrali spomin. Imeli smo se lepo in že se veselimo naslednjega sobotnega živ žava, kjer se bomo lahko ponovno skupaj pozabavali.

 
21
Maj

Sobotne urice - Kako je nastalo Blejsko jezero

Kategorija: Delavnice
Prebrali smo ljudsko pripovedko Kako je nastalo Blejsko jezero. Po prebrani pravljici smo z igro spomina krepili naše sive celice ter se nadvse zabavali.

Vidimo se naslednji teden. Komaj čakamo! :)
14
Maj

Sobotne urice - pravljica Ježek

Kategorija: Delavnice
Prebirali smo slovensko ljudsko pravljico Ježek, miška in lisica. Ježek in miška sta si želela pravično razdeliti kos sira, nato je prišla lisica, ki je zvito izpeljala svoj pretkani načrt. Sama je pojedla sirček, miška in ježek pa sta ostala lačna. Po pogovoru o pravljici pa smo še pobarvali nekaj ježev, mišk in lisic; skratka imela smo se SUPER!

Vidimo se naslednji teden, ko bomo ponovno prebrali zanimivo pravljico. Komaj čakamo! :)

 
Preglej ostale novice



UTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.






>> Poglej več









© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio