+386 (0)40 606 091      |       info@visitpreddvor.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija
7
September

Natečaj za oblikovanje CGP-ja za turistično destinacio Preddvor

Kategorija: Novice
Predmet javnega razpisa je oblikovanje celostne grafične podobe, ki bo uporabljena za najrazličnejše promocijske, trženjske in druge materiale v tiskani in digitalni obliki, s katerimi bo Preddvor lahko predstavljal svojo edinstveno identiteto in se bo ločil od konkurenčnih destinacij ter turističnih blagovnih znamk.
4
Avgust

Hop na kolo in po klobaso

Kategorija: Novice
Obvestilo za vse kolesarje in kolesarke: V letu 2017 imajo na sv. Jakobu kolesarji svojo vpisno knjigo. Kdor pride s kolesom na Jakoba, dobi pol klobase zastonj!

Se vidimo na Jakobu. Požen!
3
Julij

Praznični vikend v Preddvoru

Kategorija: Novice
V sklopu občinskega praznovanja je bil v soboto in v nedeljo, 1. in 2. julija pod šotorom v centru kraja v okviru Zavoda za turizem Preddvor organiziran glasbeni večer in kulturni dan.
1
Julij

Kmetija "Pr' Težič"

Kategorija: Novice
Kmetija "Pr' Težič", Mače 5 vas  v soboto, 1.7.2017 izjemoma vabi na tržnico v Preddvoru že od 8. ure dalje v centru Preddvora.
Preglej ostale noviceUTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio